top of page
HydraFacial_cle_de_beaute

VOOR WIE?

Goed voor alle huidtypes. De HydraFacial MD® behandeling is niet alleen effectief in het verbeteren van de gezondheid van de huid, maar ook perfect inzetbaar voor het volgende:

FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS:
Dankzij insluizing van hyaluronzuur in de lederhuid worden de rimpels opgevuld met vocht.

ELASTICITEIT EN STEVIGHEID: 
Door de insluizing van antioxidanten zoals vitamine A, worden fibroblasten gestimuleerd tot het aanmaken van nieuw collageen en elastine, wat de structuur van de huid terug herstelt naar een jeugdig niveau.

HYPERPIGMENTATIE EN UV-SCHADE: 
Tijdens de behandeling wordt de huid gepeeld met zuren zoals Glycolzuur wat er voor zorgt dat de dode huidcellen verwijderd worden maar ook de celdeling op gang gebracht wordt. Daardoor zullen de pigmentvlekken naar boven komen en langzaam verminderen. Dankzij de gezondheid van de huid na de behandeling is de huid ook beter beschermt tegen de UV stralen wat nieuwe pigmentatie voorkomt.

 

OLIËN EN ONZUIVERHEDEN: 
Salicylzuur verweekt de onzuiverheden in de poriën en vermindert de productie ervan, waardoor de kans op verstoppingen en ontstekingen vermindert.

OPEN PORIËN: 
Wanneer de poriën uitgezuiverd zijn door de behandeling zullen ze ook gemakkelijker kunnen sluiten.

how-it-works_Cle_de_beaute

ENVIRON

Hydrafacial Face Treatments

HydraFacial Deluxe

(prijs €190 + extra perk eyes of lips €50)

We gaan de huid van het gelaat, hals en decolleté reinigen en verwerken dit in een massage. De huid gaan we peelen, gevolgd door het verwijderen van onzuiverheden (comedonen en talg producerende zones).

We gebruiken een aangepaste booster DERMABUILDER (fijne lijntjes), RE GEN (diepere lijnen en rimpels), BRITENOL (pigmentvlekken) of NASSIF (droge / gevoelige huid) en laten deze inwerken met LED Light Therapie die het resultaat tot 40% verhogen.

Tot slot hydrateren we de huid met onze superserums rijk aan antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

 

HydraFacial Platinum met lymfedrainage

(prijs €235 + extra perk eyes of lips €50)

We gaan de huid van het gelaat, hals en decolleté reinigen en verwerken dit in een massage gevolgd door lymfendrainage van gelaat en hals. (Dit is een detox voor de huid, afvalstoffen worden afgevoerd. Een echte boost voor jouw huid.)

De huid gaan we peelen, gevolgd door het verwijderen van onzuiverheden (comedonen en talg producerende zones).

We gebruiken een aangepaste booster DERMABUILDER (fijne lijntjes), RE GEN (diepere lijnen en rimpels), BRITENOL (pigmentvlekken) of NASSIF (droge / gevoelige huid) en laten deze inwerken met LED Light Therapie die het resultaat tot 40% verhogen.

Tot slot hydrateren we de huid met onze superserums rijk aan antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

 

 

Hydrafacial Booster Treatments
Perk Love your eyes  - €50
Perk Love your lips - €50
Enzymatische Peeling - €25
Voeg een enzymatische peeling toe aan jouw behandling om dode huidcellen extra te verwijderen, te werken op een extra huidprobleem en/of voor een extra glow.

 

 

Hydrafacial Hair Treatments

 

HydraFacial Keravive Hair

(prijs €1330 / voor 3 behandelingen)

Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid: HydraFacial Keravive is een unieke en ontspannende behandeling die ontworpen is om de hoofdhuid te reinigen, te voeden en te hydrateren voor dikker en gezonder haar. HydraFacial Keravive herstelt de gezondheid van de hoofdhuid met een exclusieve mix van peptiden en groeifactoren van de nieuwste generatie.

De slechte gezondheid van de hoofdhuid kan worden gekenmerkt door :

- Droge huid
- Verstopte haarfollikels
- Dode huidcellen.
- Slechte doorbloeding


Dit kan een belangrijke oorzaak zijn van beschadigd en dunner wordend haar en kan de groei van gezond haar afremmen.

Een behandeling in 3 stappen


De HydraFacial technologie reinigt, exfolieert en stimuleert de hoofdhuid terwijl het Keravive Complex diep hydrateert en voedt met een exclusieve cocktail van peptiden, proteïnen en groeifactoren. De behandeling bestaat uit drie sessies van een uur met een maand interval.

Net als de HydraFacial gezichtsbehandeling wordt het Keravive protocol in drie stappen uitgevoerd.

1. Reinigen + Exfoliëren


De HydraFacial Vortex (“aspiratie”) technologie en een ontspannende en pijnloze hydratatie verwijderen vuil, talg, dode huid en reinigen de haarfollikels, terwijl ook de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

2. Hydrateren + Voeden


Geoptimaliseerde toepassing van een exclusieve mix van 5 biomimetische groeifactoren en 2 huidproteïnen.

Epidermale groeifactor (EGF).
Vasculaire endotheliale groeifactor (VEGF).
Fibroblasten groeifactor (bFGF).
THYMOSIN BETA-4 (thymosine beta – 4).


3. Opvolging + Optimalisatie


Dagelijks gebruik van HydraFacial Keravive Peptide Complex Spray verbetert de behandeling die in de kliniek wordt uitgevoerd en zorgt voor dagelijkse stimulatie en voeding van zowel de hoofdhuid als de haarfollikels.

 
 
 
bottom of page